KiLLEmALL

Als de pc plotseling niet meer vooruit te branden is of ben je misschien wel bang bent dat er een virus op staat is er mogelijkheid om alle programma’s in één keer af te sluiten. Of misschien wil je alle resources vrijmaken om een game kunnen gaan spelen, dan is het programma KiLLEmALL KillEmAllerg makkelijk. Met dit programma kunt u alle tijdelijke programma’s afsluiten. Waarbij niet alleen programma’s worden afgesloten maar ook services en achtergrondprogramma’s die vaak niet zichtbaar meedraaien. De essentiële Windows onderdelen worden echter wel in stand gehouden, anders zou het systeem ten slotte crashen.

Als je het systeem herstart is de normale toestand weer teruggekeerd. Het programma is geen programma voor dagelijks gebruik, maar handig om achter de hand te hebben als de computer een beetje vreemd gaan doen of om er zeker van te zijn dat alle resources ook ter beschikking komen. Ingeval van een virus, of het vermoeden van een virus, kun je het beste direct na het sluiten van alle services en achtergrondprogramma’s met hulp van beveiligingsoftware een uitgebreide scan draaien.

Oh ja, een slimme tip vooraf: zorg ervoor dat je werk dat je gemaakt hebt opgeslagen is alvorens je dit programma spontaan begint te draaien. Het programma sluit echt alles af en vraagt niet of een bepaald bestand opgeslagen moet worden. Wel een beetje zuur als je net een uur aan een werkstuk hebt zitten werken…

Het programma is te downloaden op: http://www.foolishit.com/vb6-projects/killemall/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *