Multicloud

multicloudGratis clouddiensten zijn er voldoende met allemaal eigen voor- en nadelen. Heb je te weinig GB’s dan neem je gewoon weer een andere dienst erbij. En al snel heb je Dropbox, Google Drive, Onedrive, Box en Copy. Met Multicloud kun je centraal deze accounts beheren, je kunt de verschillende clouddiensten koppelen. Hij maakt gebruik van een 256 AES versleuteling, waardoor hij nog goed beveiligd is.

Na registratie op www.multicloud.com en verificatie op een mailadres kun je aan het werk. Na inloggen kun je de accounts van de verschillende clouddiensten koppelen. Klik op add cloud drives en voeg de dienst toe die je wilt. Multicloud wordt pas interessant als je twee of meer clouddiensten hebt toegevoegd. In de linkerkolom krijg je een overzicht van de verschillende clouddiensten. Eén klik volstaat om verschillende mappen te kunnen overzien. Dubbelklikken laat een foto zien (bijvoorbeeld) en de downloadknop zorgt er voor dat je een betand op een PC kunt downloaden.

Multicoud is een handige tool om centraal de accounts te beheren, zonder dat je op een PC steeds alle losse diensten hoeft te installeren en te synchroniseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *