netwerk

vpn Netwerk

Valkuilen bij het bouwen van een digitaal thuisnetwerk.

Tegenwoordig is het bijna niet meer wenselijk om een volledig standalone systeem te hebben. Alles moet samen kunnen werken, maar dan ook veilig. In het volgende artikel staan tips en trucs om het digitale thuisnetwerk op orde te houden.

Lees het hier

Google
Aangepast zoeken

Computers koppelen aan elkaar?

Soms wil je PC’s met verschillende besturingssystemen aan elkaar koppelen. Daar zijn verschillende manier voor. Lees hier hoe je gebruik kan maken van VPN en andere manieren om op afstand een andere PC te besturen.

Maar je kan ook gebruik maken van een harde schijf, netwerk, USB op een andere PC of een service op internet om bestanden veilig te stellen. Lees hier hoe dat moet.

En natuurlijk moet je de bestanden actueel en geüpdate houden. Daarvoor kun je de bestanden synchroniseren. Dat kan op veel verschillende manieren met tools die gratis te downloaden zijn.

Mocht je geen toegang hebben als je een windows 7 PC wilt benaderen, ook bijvoorbeeld als je een XP machine hebt, dan is het volgende artikel misschien een oplossing. Het meeste is prima te doen, je moet alleen goed naar de instellingen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *